Segueix-nos: Facebook Carrasco Peritatges Twitter Carrasco Peritatges Linkedin Carrasco Peritatges
Logo Carrasco Peritatges
 
Carrasco Peritatges Carrasco Peritatges Carrasco Peritatges Carrasco Peritatges Carrasco Peritatges Carrasco Peritatges Carrasco Peritatges
 
 

"2 generacions treballant colze a colze"

Més de 50 anys d’experiència avalen la nostra feina i ens atorguen el grau de professionalitat necessari per a la tasca que realitzem.
Meritxell Carrasco Garcia
Llicenciada en Dret per la Universitat de Barcelona i, Grafoanalista Forense i Pèrit Cal·lígraf Judicial per la Universitat Autònoma de Barcelona. També disposo d’estudis en Comerç Internacional i un Màster en Hisenda Local i Autonòmica. Des del 2013 estic habilitada com a lletrada davant del Tribunal de la Rota per poder tramitar Nul·litats Matrimonials Canòniques.
Amb més de 10 anys d’experiència en el Sector de la banca, en l’Administració Pública com a Secretària Interventora de diferents entitats locals així com en el sector del comerç internacional.
Al 2013 neix Carrasco Peritatges amb la voluntat de maximitzar tots els coneixements adquirits tant a nivell formatiu com professional i especialitzar-me en la Perícia Cal·ligràfica Judicial, seguint els passos del meu pare, Pèrit Judicial des de fa més de 20 anys.
Joaquin Carrasco Hernández
Aparellador/Arquitecte Tècnic per la Universitat de Barcelona al 1962 i Pèrit Judicial Immobiliari i d’Edificació des del 1992. També sóc Taxador i realitzo Peritatges Immobiliaris des del 1975, i Comissari d’Avaries des del 2000.
Amb més de 50 anys d’experiència com a arquitecte tècnic en diferents empreses del sector immobiliari i de l’edificació, realitzant no només direccions d’obres i coordinacions de seguretat sinó també taxacions i peritatges immobiliaris, així com valoracions dels danys de les mercaderies derivats del seu transport. Tota aquesta experiència professional i acadèmica m’ha permès especialitzar-me com a Pèrit Judicial fa més de 20 anys.
Actualment, i en col·laboració amb la meva filla, amb despatx a Barcelona, Manresa i Lleida els oferim un servei professional, independent, rigorós i de qualitat, arreu de Catalunya.
 
Consultar
Màrqueting online | Avís Legal
Utilitzem cookies en aquest web. Les utilitzem per recollir estadístiques d'ús sense emmagatzemar dades personals. Si continua navegant considerarem que accepta l'ús de cookies. OK | Més informació