Segueix-nos: Facebook Carrasco Peritatges Twitter Carrasco Peritatges Linkedin Carrasco Peritatges
Logo Carrasco Peritatges
 
Carrasco Peritatges Carrasco Peritatges Carrasco Peritatges Carrasco Peritatges Carrasco Peritatges Carrasco Peritatges Carrasco Peritatges
 
 

"Avís Legal"

El present avís i informació legal regula l’ús del servei del web d’Internet sota el següent nom de domini: www.carrascoperitatges.com
Responsable Legal
ET&MC ASSOCIATS 2020 S.L.
Nom comercial: Carrasco Peritatges
Cif: B02740942
Dirección: Crta. de Navarcles 13-15 local 2 (08251) Santpedor
E-mail de Contacte: info@carrascoperitatges.com
Telèfon: 973.045.978
Condicions d’ús
Les presents condicions legals regulen l’ús permès d’aquesta pàgina web que ET&MC ASSOCIATS 2020 S.L., d’ara en endavant, ET&MC posa Gratuïtament a disposició dels usuaris d’Internet. En cas de no estar d’acord amb aquestes condicions legals haurà d’abandonar aquesta pàgina web. Les condicions s’entendran acceptades pel sol fet de navegar pel portal.
L’usuari s’obliga a utilitzar la web, el serveis i els seus continguts de manera diligents, correcta i lícita.
L’usuari haurà d’abstenir-se de suprimir, eludir o manipular el copyright i demés dades identificatives dels drets dels titulars incorporats als continguts, així com els dispositius tècnics de protecció, o qualsevol mecanisme d’informació que poguessin contenir continguts.
L’usuari no introduirà programes, virus, macros o qualsevol altre dispositiu lògic o seqüència de caràcters que causin o siguin susceptibles de causar qualsevol tipus d’alteració a la pàgina web o ens els sistemes informàtics que la suporten.
Els usuaris s’abstindran d’utilitzar o instal·lar programes o dispositius capaços d’invalidar els controls o contrasenyes de seguretat, establerts per ET&MC, estant igualment prohibit desxifrar claus, sistemes o algoritmes de xifrat o qualsevol altre element de seguretat de la pàgina web o qualsevol dels seus usuaris.
L’usuari no realitzarà còpia o captura de pantalles de la pàgina web sense autorització expressa de ET&MC ni efectuarà còpies o versions de la pàgina web o del seu codi font, sense el consentiment exprés de ET&MC.
Finalment, tampoc realitzarà qualsevol tipus de comportament contrari a la llei o a la bona fe.
Exclusió de Responsabilitat
Tant l’accés com l’ús incorrecte i no consentit que es pugui fer de la informació continguda en el lloc web és responsabilitat exclusiva de l’usuari que ho realitzi. ET&MC no respondrà de cap conseqüència, dany o perjudici que es pogués derivar d’aquest accés o ús.
ET&MC no es fa responsable de les pèrdues o perjudicis que pugui patir l’usuari per virus o qualsevol altre comportament estrany de la pàgina web. ET&MC, ha adoptat totes les mesures de seguretat al seu abast per garantir el correcte funcionament de la web i evitar la generació de qualsevol tipus de dany a l’usuari.
Si l’usuari s’adonés d’errors en el funcionament o comportaments estranys del lloc, pot dirigir un correu a la direcció de dalt indicada.
Propietat Intel·lectual
Tots els continguts del web, llevat que s’indiqui el contrari, són propietat exclusiva de ET&MC o de tercers (disposant en el seu cas del permís per al seu ús i/o explotació) i, amb caràcter enunciatiu, no pas exclusiu, el disseny gràfic, codi font, logos, texts, gràfics, il•lustracions, fotografies, i demés elements que apareguin a la web.
Qualsevol transmissió, distribució, reproducció o emmagatzematge, total o parcial, dels continguts de la web, queda expressament prohibida llevat previ i exprés consentiment de ET&MC.
Legislació i jurisdicció
En cas de litigi o controvèrsia sorgida de l’ús d’aquesta web, ambdues parts se sotmetran a la jurisdicció dels tribunals de la ciutat de Manresa.
Per als supòsits de litigi amb usuaris de la web que segons la legislació vigent ostentin la condició de consumidors, ambdues parts estaran sotmesos a la jurisdicció dels Jutjats i Tribunals de la residència del consumidor.
Protecció de dades
ET&MC es reserva la facultat d'incloure les dades que vostè ens faciliti voluntàriament a través dels correus electrònics posats a la seva disposició en aquesta pàgina web, en un fitxer automatitzat de dades de caràcter personal creat sota la seva responsabilitat, amb la finalitat de poder gestionar la seva petició i/o consulta, així com enviar-li informació per qualsevol mitjà, inclòs el correu electrònic i/o mitjà equivalent, sobre serveis, ofertes i novetats que considerem del seu interès relacionats amb l'activitat de l’empresa. En el cas de comunicacions comercials enviades a través de correu electrònic o mitjà equivalent, vostè ens dóna el seu consentiment exprés per l'enviament de publicitat per aquest mitjà.
Vostè podrà revocar en qualsevol moment, sense efectes retroactius, el consentiment prestat, així com exercir els drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició adreçant-se a tal efecte a Carrasco Peritatges, Crta Navarcles 13-15 local 2 (08251) Santpedor, indicant clarament el dret concret que desitja exercir.
ET&MC es compromet al compliment de l'obligació de secret de les dades de caràcter personal que ens faciliti, al seu tractament de forma confidencial i al seu deure de guardar-les, adoptant les mesures necessàries per evitar la seva alteració, pèrdua, tractament o accés no autoritzat.
Versió
ET&MC es reserva el dret a modificar, desenvolupar o actualitzar en qualsevol moment i sense prèvia modificació, les condicions d’ús del la present Web. L’usuari quedarà obligat automàticament por les condicions d’ús vigents en el moment en què accedeixi a la web, per tant, haurà de llegir periòdicament aquestes condicions d’ús.
 
Consultar
Màrqueting online | Avís Legal
Utilitzem cookies en aquest web. Les utilitzem per recollir estadístiques d'ús sense emmagatzemar dades personals. Si continua navegant considerarem que accepta l'ús de cookies. OK | Més informació